Cesium App: L'aplicació web per gestionar la Ğ1

L'aplicació Cesium, és un software creat per poder gestionar el teu compte, tal com podria ser l'aplicació o web per gestionar un compte bancari. Allà t'hi pots crear un compte, fer una tranferència, veure els darrers moviments, certificar les teves companyes o saber informació sobre la moneda: quin és l'actual valor del DU, quants membres hi ha a la xarxa, etc.

Veure el vídeo al Youtube.

Per poder participar de la G1, segueix els següents passos:

  1. Instalar el Cesium. En aquest enllaç hi trobaràs varies opcions: el programa per ordinador (Linux, Windows, MacOs), l'aplicació pel mòbil (Android, iPhone) o com a extensió del navegador (Firefox, Brave, Chrome).

  2. Crear un compte d'usuari o un moneder simple. En cas que decideixis crear un moneder, sempre estaràs a temps de convertir-la en un compte d'usuari per poder rebre el Divident Universal (DU), en cas d'estar certificat per 5 persones seguint les normes de la xarxa de confiança. Segueix les instruccions. Hauràs de crear dos contrasenyes (identificador i frase) que no pots oblidar. Per si de cas te'n oblidéssis, és important que et descarreguis i mantinguis ben guardat algun dels arxius (o tots) els que trobaràs a Perfil > Opciones > Cuenta y Seguridad.

    Cuenta y seguridad

    Amb això ja pots rebre i enviar transaccions en Ğ1. Per rebre'n, simplement has de compartir la teva clau pública (com si fós el IBAN) o el QR que t'apareixerà al teu perfil. La meva clau pública, per exemple, és: 59pE8atyJTkGwQEKGh1BktCpnCT9YTT627AjVsjL5gQK

  3. Per poder ser membre i co-crear la Ğ1, cal obtenir 5 certificacions d'altres persones membres. Et recomanem que et passis pel grup de Telegram de Catalunya o per algun dels grups i fòrums que trobaràs a l'apartat Participar. En general, les persones que ja som membres tenim ganes de conèixer i validar nova gent per poder ampliar i fer córrer aquesta revolució monetària.

Més enllaços: